• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Accessoires » Spelen » Bijtringen

Bijtringen
Vrolijke bijtringen

Het is erg vervelend om je kindje ongemak te zien ervaren bij doorkomende tandjes. Made by HelloMI heeft twee soorten in allerlei kleuren. Een bijtring met  konijnen oren en een variant met houten kralen/BPA vrije siliconen kralen.

De bijtring met konijnenoren zijn leuk om mee te spelen, maar ook heerlijk voor je kleintje wanneer de tandjes doorkomen. De konijnenoren hebben mooie kleurtjes en daardoor zijn ze aantrekkelijk om mee te spelen.

De variant met houten kralen/BPA vrije siliconen kralen zijn voor uw kleintje ook leuk om mee te spelen. Ze hebben leuke kleurtjes en bevatten een leuk houten bijtfiguur.

 

veiligheid voorop

Ze zijn met veel liefde en zorg met de handgemaakt. Door het spelen en sabbelen erop kan er slijtage ontstaan. 

Veiligheid voorop natuurlijk dus :

- Geef de bijtring nooit mee tijdens het slapen.
- Gebruik altijd onder toezicht.
- Controleer altijd voor gebruik het product op slijtage en laat uw kind er niet langer mee spelen wanneer u dit constateert.

voor meer nuttige veiligheids tips verwijs ik u naar de pagina veiligheid.

En meer

Made by HelloMi heeft nog veel meer leuke handgemaakte artikelen voor uw pasgeboren baby. Je vind oa speelkubussen en rammelaars, wagenhangersknuffelpopjes maar ook een leuke collectie Newborn kleding van baby broekjes tot rokjes, boxpakjes en mutsjes.

Ook wanneer uw baby te vroeg geboren is vind u in de shop een comfortabele collectie prematuur kleding met onder andere overslag shirtjes, salopettes, couvuese geurdoekjes, mutsjes en complete kleding setjes.

kijk gerust eens verder in de shop voor meer leuke unieke handgemaakte artikelen.


TIP: Onbehandeld beukenhout (behandel houtbestanddelen regelmatig met olijf- of kokosolie om de textuur glad te houden)