• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Accessoires » Spelen » Boxmobiel hout

 Boxmobiel houtUnieke Boxmobiel

Een leuke aanwinst voor in de babykamer of voor boven de box. Deze boxmobiel is een echte leuke icatcher! 

De boxmobiel word gemaakt van onbewerkt hout in combinatie van BPA vrije silicone kralen. 

Je baby kan er uren naar turen. Wanneer je de muziek mobiel standaard erbij mee besteld kunt u hem boven de box laten draaien met muziek.

Andere wensen?

Mocht u liever andere kleuren willen dan is dat mogelijk., stuurt u mij dan gerust een mailtje. Echter deze zullen dan apart gemaakt worden en de levering is daardoor gemiddeld 7 dagen.

 

Veilighied Boxmobiel

De handgemaakte boxmobiel is bedoeld ter decoratie en om naar te kijken, laat een kind hier nooit mee spelen. Zorg ervoor dat een boxmobiel altijd op een hoogte wordt gehangen die buiten bereik van het kind is om te voorkomen dat het kind hierin verstrikt kan raken. Verwijder de boxmobiel op tijd wanneer een kind erbij kan.

Controleer regelmatig of alles nog goed vast zit en laat je kindje alleen onder toezicht met de muziekmobiel.

Voor meer handige veiligheidstips verwijs ik u graag naar de pagina veiligheid

 

Boxmobiel en meer

Naast deze leuke Boxmobielen vind u bij made by hellomi nog veel meer leuke artikelen voor uw pasgeboren kindje. U kunt bij mij terecht voor een leuke collectie newborn kleding zoals boxpakjes, Baby rokjes en baby broekjes, maar ook wanneer uw baby te vroeg geboren is vind je hier in de shop een uitgebreid assortiment prematuur kleding.

Naast een unieke kleding collectie die tevens allemaal handgemaakt zijn, vind u in de webshop ook knuffelpopjes, wagenhangers, kruikenzakken, bijtringen, speelkubussen en nog veel meer. kijk gerust verder in de shop.