• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Accessoires » Spelen » knuffelpopjes

knuffelpopjesKnuffelpopjes

Al vanaf hun geboorte slapen baby’s graag met een knuffel of doekje. Dat komt omdat ze zo lekker zacht zijn en helemaal naar jouw baby’tje ruiken. Bij made by HelloMI heb ik voor elk kindje fijne slaapknuffels en knuffeldoekjes waarmee hij of zij snel vertrouwd mee raakt.

Eén van de eerste stukken speelgoed van een kindje is vaak een knuffelpopje of doekje. Deze knuffelige vrienden zijn al vanaf de geboorte een vaste kameraad en blijven dat vaak ook voor de jaren erna. Ze gaan graag mee in bed, maar zijn ook wel te vinden voor fijne uitstapjes en wandelingen. Kortom, zijn ze een echte vriend voor het leven!

 

Knuffelpopjes en meer

Naast de leuke knuffelpopjes koos en Jet vind je bij made by HelloMi nog veel meer leuke artikelen voor je pasgeboren baby. Op het gebied van spelen zijn er leuke speelkubussen en rammelaars te verkrijgen maar ook een unieke collectie Newborn kleding van boxpakjes tot baby broekjes en rokjes.

Maar wanneer uw baby veel te vroeg geboren is heb ik een unieke collectie prematuur kleding met overslag shirtjes, couveuse geurdoekjes, mutsjes en nog veel meer. Kijk gerust verder rond in de shop!