• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Accessoires » Verzorgen

Verzorgen


Direct na de geboorte begint de verzorging: in bad, een schone luier, schone kleertjes. Zodra een baby zijn eerste tandjes krijgt, moeten de tanden gepoetst worden. Het is belangrijk dat een kind elke dag een optimale verzorging krijgt.

aankledkussen hoes

Aankleedkussen hoes

Een aankleedkussen hoes in jouw stijl! Bij HelloMi kun je ze in jouw stijl laten maken.

 


commode mandjes

Commode mandjes

Handige opberger voor luiers en verzorgingsproducten. En ze staan super leuk op je commode!


wikkeldoek / omslag doek

Wikkeldoek / omslagdoek

Houd je baby lekker warm in deze omslagdoek na een warm badje, of gewoon wanneer je je baby bij je houd. Het geeft warmte en geborgenheid.


speenkoord hout

Speenkoord

Is jouw kleintje ook altijd zijn speen kwijt? Met een leuke speenkoord maak je handig de speen vast aan bv een jasje of shirtje.


Speendoekjes diverse kleuren en varianten

Speendoekjes

Is je baby ook altijd zijn speen kwijt? Met deze zachte speendoekjes kan je kindje en lekker tutten en je maakt er makkelijk de speen aan vast.


Verzorging van je baby

Je baby is na de geboorte compleet afhankelijk van jou. Jij moet die kleine dus gaan verzorgen. Maar hoe doe je dat het beste? De artikelen bij made by HelloMi kunnen je daarbij ondersteunen.

In het assortiment vind je oa:

Verzorging en meer

Made by HelloMi is de webshop voor baby speelgoed zoals diverse rammelaars en speelkubussen. Maar ook zachte knuffelpopjes en bijtringen. Voor de kinderwagen vind u in mijn schop leuke houten wagenhangers en wagenspanners en voor boven de box een houten boxmobiel.

Maar naast alle artikelen in de categorie verzorgen kunt u hier ook terecht voor een leuke collectie Newborn kleding van boxpakjes tot baby broekjes en rokjes. Maar wat nou als uw baby veel te vroeg is geboren? Nou je vind hier ook een leuke collectie comfortabele prematuur kleding vanaf maatje 38.

In de stijl van de babykamer

Het is erg leuk om bijvoorbeeld het aankleedkussen in dezelfde stijl als je babykamer te hebben. Ga je voor een neutraal kleurtje of mag het best een beetje opvallen?

Op aanvraag maak ik voor u alle accessoires voor uw babykamer naar wens. Van een kruikenzak, tot aankleedkussenhoes, wiegdeken of ledikant deken en zelfs commode mandjes. Neem vrijblijvend contact op dan kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden.