• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Baby & Kind » Bedtijd

Bedtijd


Slaap is ontzettend belangrijk voor je baby. Het helpt alle prikkels van overdag te verwerken, maar ook heeft hij of zij het nodig voor de ontwikkeling. Als je baby slecht slaapt, kan dit een grote zorg zijn voor jou als ouder. 

De baby bedtijd artikelen van Made by HelloMi dragen bij aan een ontspannen slaap van uw baby.Knoopslaapzak


Unieke bedtijd collectie


Alle bedtijd producten  van made by HelloMi zijn met veel liefde en aandacht gemaakt, zodat uw baby heerlijk kan slapen. U vind hier onder andere kruikenzakken, wiegdekens en pittenzakjes voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Alle artikelen worden gemaakt van  katoenen stoffen, katoen tricot, wafelkatoen en minky fleece. Alle stoffen zijn oeko -tex gecertificeerd.

De pittenzakken zijn er voor kinderen en volwassenen en hebben een vulling van tarwe.

 

Naast de bedtijd artikelen vindt u in mijn webshop ook een unieke collectie prematuur kleding van couveuse geurdoekjes tot kleding setjes en overslag shirtjes. Maar ook wanneer uw baby groter is vind u hier in de webshop NewBorn kledingAlle kleding is handgemaakt, van zachte verantwoorde rekbare stoffen.

Ook vind u in de shop zacht baby speelgoed maar ook knuffelpopjes en wagenhangers. Kijk gerust verder rond in de shop voor meer leuke unieke en handgemaakte artikelen.