• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Baby & Kind » Spelen

Spelen


Spelen, knuffelen en ontdekken stimuleren uw pasgeboren baby in zijn of haar ontwikkeling. U vind bij mij in de shop dan ook diverse artikelen die bijdragen aan de ontwikkeling van uw baby. Elk artikel is uniek en met de handgemaakt.
Spelen

Spelen, knuffelen en ontdekken stimuleren uw baby in zijn ontwikkeling. De artikelen uit de categorie spelen van made by HelloMi zijn bedoeld om de ontwikkeling van uw baby te stimuleren. Zoals de hand/oog coördinatie, het kijken naar de kleuren en bewegingen, het voelen van de diverse structuren.

 

Spelen en meer

Made by HelloMi is de webshop voor baby speelgoed zoals diverse rammelaars en speelkubussen. Maar ook zachte knuffelpopjes en bijtringen. Voor de kinderwagen vind u in mijn schop leuke houten wagenhangers en wagenspanners en voor boven de box een houten boxmobiel.

Maar naast alle artikelen in de categorie spelen kunt u hier ook terecht voor een leuke collectie Newborn kleding van boxpakjes tot baby broekjes en rokjes. Maar wat nou als uw baby veel te vroeg is geboren? Nou je vind hier ook een leuke collectie comfortabele prematuur kleding vanaf maatje 38.

Ook voor een leuk cadeau kunt u terecht in de winkel voor bijvoorbeeld een kraamcadeau mand of leuke mijlpaalkaarten!

Spelen en Veiligheid

spelen gaat altijd gepaard met veiligheid. De artikelen zijn handgemaakt en door het spelen ermee onderhevig aan slijtage. U dienst dan ook het artikel voor gebruik te controleren op slijtage. Wanneer het artikel kapot is neem deze dan weg bij uw baby en gebruik het niet weer.

De volgende artikelen dienen ten alle tijden alleen als decoratie en niet als speelgoed. Een wagenhanger, wagenspanner en een Boxmobiel zijn bedoeld als decoratie en alleen om naar te kijken. Laat uw baby met deze artikelen alleen onder toezicht en zorg dat ze er niet bij kunnen.

 

Voor meer adviezen op gebied van veiligheid verwijs ik u naar de pagina veiligheid. Lees de adviezen goed en neem ze in acht.