• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Baby & Kind » Spelen » Baby speelgoed

Baby speelgoed


SpeelkubussenRammelaarsBaby speelgoed

Spelen met je baby is niet alleen leuk, het is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling.

Baby’s spelen graag.
Een heel kleine baby kan nog niet zo veel met zijn lijfje. Hij heeft vaak genoeg aan aanraking en geluiden , zoals het kijken naar een ronddraaiende boxmobiel
Wanneer het kindjes wat ouder word krijgt het meer interesse in speelgoed en doet daarmee de ervaring op van het voelen van harde, zachte, warme, droge, etc voorwerpen. Het kind ontwikkelt al doende.

 

Bij made by HelloMi vind u divers leuke artikelen om mee te spelen voor de allerkleinsten zoals leuke speelkubussen met een rammel en labeltjes en diverse structuren. Maar we hebben ook leuke rammelaars in diverse varianten. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. 

100% katoenen stoffen en onbewerkt hout en BPA vrij silicone.

Ons speelgoed voor baby's  is daarnaast ook erg geschikt voor een kraam cadeautje. Maar uiteraard ook voor een eerste verjaardag. Of wat dacht je van een klein presentje voor een zwangere. Extra leuk om een zwangere vriendin, zus of collega alvast een beetje te verwennen.

 

Speelgoed voor baby's en meer

Naast deze leuke speelgoed artikelen vind u nog veel meer leuke artikelen. Er is een leuke collectie newborn kleding te vinden van boxpakjes tot baby broekjes en rokjes. Maar ook wanneer u een prematuur baby heeft kunt u hier unieke comfortabele overslag shirtjes, mutsjes, salopettes en nog veel meer vinden.

Maar naast de kleding collectie vind u hier kraamcadeautjes, wagenhangers, kruikenzakken, pittenzakken, knuffelpopjes en nog veel meer. Neem gerust een kijkje. Mocht u er niet uitkomen of liever wat anders dan hoor ik het graag.

 

Speelgoed en veiligheid

Alle artikelen zijn met de grootste zorg en aandacht voor u gemaakt. Soms kan er toch onverhoopt wat mis zijn. 

Veiligheid staat voorop neem dus neem de volgende veiligheidstips in acht.

- laat uw baby altijd spelen onder toezicht.

- laat uw baby nooit het speelgoed mee naar bed als het gaat slapen.

- controleer elke keer voor gebruik het artikel op slijtage en defecten. wanneer het artikel onderhevig is aan slijtage, laat dan uw baby niet langer met het artikel spelen.

voor meer info over de veiligheid verwijs ik u naar de pagina Veiligheid. hier vind u meer informatie en tips.