• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Baby & Kind » Verzorgen

Verzorgen


Direct na de geboorte begint de verzorging: in bad, een schone luier, schone kleertjes. Zodra een baby zijn eerste tandjes krijgt, moeten de tanden gepoetst worden. Het is belangrijk dat een kind elke dag een optimale verzorging krijgt, waarbij je zelf zo hygiënisch mogelijk probeert te werken.
Verzorging baby

Je baby is na de geboorte compleet afhankelijk van jou. Jij moet die kleine dus gaan verzorgen. Maar hoe doe je dat het beste? De artikelen bij made by HelloMi kunnen je daarbij ondersteunen. in het assortiment vind je oa. commode mandjes voor het opbergen van je verzorgingsproducten en luiers, maar ook aankleedkussen hoezen en omslagdoeken die erg handig zijn voor na een badje maar ook wanneer je de kleine lekker warm bij je wil hebben.

Een speendoekje of speenkoord is een uitkomst om het speentje van uw kind niet kwijt te raken, ze zijn ook leuk te combineren met de hippe bibs spenen!

Verzorging en meer

Made by HelloMi is de webshop voor baby speelgoed zoals diverse rammelaars en speelkubussen. Maar ook zachte knuffelpopjes en bijtringen. Voor de kinderwagen vind u in mijn schop leuke houten wagenhangers en wagenspanners en voor boven de box een houten boxmobiel.

Maar naast alle artikelen in de categorie verzorgen kunt u hier ook terecht voor een leuke collectie Newborn kleding van boxpakjes tot baby broekjes en rokjes. Maar wat nou als uw baby veel te vroeg is geboren? Nou je vind hier ook een leuke collectie comfortabele prematuur kleding vanaf maatje 38.

In de stijl van de babykamer

Het is erg leuk om bijvoorbeeld het aankleedkussen in dezelfde stijl als je babykamer te hebben. Ga je voor een neutraal kleurtje of mag het best een beetje opvallen?

Op aanvraag maak ik voor u alle accessoires voor uw babykamer naar wens. Van een kruikenzak, tot aankleedkussenhoes, wiegdeken of ledikant deken en zelfs commode mandjes. Neem vrijblijvend contact op dan kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden.