• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Feestdagen inspiratie

Feestdagen cadeau inspiratie


De feestdagen komen al langzaam dichterbij.

De donkere dagen in December is de tijd van kaarsjes aan en een brandend haardvuur. De tijd van gezelligheid en cadeautjes.

Elk jaar weer is het een hele zoektocht naar wat je iedereen gaat geven. HelloMi heeft daarom voor jouw alvast vele leuke december cadeautjes bij elkaar verzameld.

 


Speciale cadeautjes voor de Zwangere

 

Ben je op zoek naar een uniek cadeautje voor een zwangere? 

Wat dacht je van een mooie cadeau set van Naif, met een natuurlijke body olie en een natuurlijke buikbalsem,  Of een prachtige kaars, handgemaakt van 100% soja.

En weet je echt niet wat je moet geven? Geef haar dan een cadeaubon van HelloMi waarmee ze zelf de leukste dingen kan shoppen of iets naar wens kan laten maken.


Cadeau tips voor baby's

 

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een baby'tje? Dan ben je bij HelloMi aan het juiste adres.

We hebben alvast een aantal leuke categorieën voor je geselecteerd die zeer zeker leuke cadeautjes bevatten voor baby's.

baby speelkubus van 15x15 cm

Een speelkubus, is gegarandeerd lang speelplezier voor jouw kleintje in de box. Een kubus die de hand-oog coördinatie stimuleert.

baby rammelaar in stervorm

Baby's zijn van nature leergierig. 

Als ze beginnen met grijpen is een rammelaar erg leuk en een uitdagend om de rammelaar vast te houden. Het belletje binnen in stimuleert de bewegingen, en de twee bijtringen zijn geschikt om op te sabbelen en te bijten bij doorkomende tandjes.

Al vanaf het allereerste plukje haar bij je kleine meisje vind je bij HelloMi de leukste babyhaarbandjes & haarclipjes.

Baby's zijn niet graag alleen. Een zacht knuffelpopje is dan een uitkomst. Ze geven je kleintje een veilig gevoel en bieden troost. En wanneer je kleintje wat groter is gegroeid dan word met deze lieve knuffelpopjes lief en leed gedeeld.

Een baby komt niet graag in een koud wiegje. Een fleurig pittenzakje is ideaal om het wiegje mee voor te verwarmen, bij borstvoeding of wanneer je kleintje last heeft van zijn buikje. Ook naarmate je baby geen baby meer is zijn ze nog steeds fijn om te gebruiken.

Wanneer je baby net geboren is kunnen ze nog niet echt spelen. Deze leuke wagenhangers zijn het perfecte vermaak voor je kleintje voor aan de max-cosi of aan de kinderwagen. Het beweegt tijdens het wandelen en maakt geluid. En het is tevens een mooie I-catcher!

Een Prachtige mobiel voor boven het bedje, in de kinderkamer of boven de box. Samen met de standaard kan hij leuk draaien boven de box en kan je kleintje er uren naar kijken.Cadeau Tips voor prematuur baby's

 

Wanneer je baby te vroeg  (prematuur) of te klein (dysmatuur) is geboren hebben we bij HelloMi ook leuke cadeau tips.


Cadeau service

Wanneer u gebruik wil maken van onze gratis cadeau service wanneer u iets besteld voor de feestdagen, laat dan tijdens uw bestelling bij opmerkingen weten of het ingepakt mag worden voor 5 dec of voor de kerst.

 

Op maat voor u gemaakt

Het is uiteraard mogelijk om een cadeau naar eigen wens te laten maken. Dus zit uw gewenste kleur er niet bij neem dan contact op en ik maak met alle liefde iets in uw gewenste kleur.

Houd wel rekening met de drukte en het verzenden dus wees op tijd met het bestellen van uw op maat artikelen.

 

Verzending rondom de feestdagen

  • gratis verzending vanaf €35,-
  • Feestelijk ingepakt indien u dat wenst

 

Wilt u er zeker van zijn dat u uw bestelling op tijd binnen heeft? Bestel op tijd

Uw sinterklaas bestellingen worden verzonden t/m 1 december, daarna is het niet zeker of de pakketdienst uw bestelling op tijd bij u kan afleveren. Wel kunt u uw bestelling op afspraak gratis ophalen.

 

Uw Kerst bestellingen worden verzonden t/m 18 december, daarna is het niet zeker of de pakketdienst uw bestelling op tijd bij u kan afleveren. Wel kunt u uw bestelling op afspraak  gratis ophalen t/m 24 december 18:00 uur.