• Natuurlijke stoffen
 • Handgemaakt
 • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
 • Verzending €3,95 - €5,75
 • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » NewBorn kleding » baby wantjes en sjaals

Baby wantjes en sjaalsWinter & kou vragen om bescherming van je kleintje.

Niks is zo vervelend als je kleintje tijdens een heerlijke winter wandeling moet huilen van zijn ijskoude pijnlijke handjes!. Hier bij Hellomi vind je heerlijke warme baby wantjes en sjaals voor je kleintje die hem/haar beschermen tegen de kou.

De baby wantjes en de sjaals worden hand gemaakt van zacht mink fleece aan de binnenkant en de buitenzijde van katoen tricot. Het dubbele laagje houd de handjes lekker warm en doordat de stoffen mee rekken zijn ze makkelijk aan te doen.

Wanneer moet jouw baby wantjes aan?

Pak jouw baby goed in als de herfst is aangebroken. De wind kan soms als erg guur zijn in de herfst en koud aanvoelen, Twijfel dan niet om jouw kleintje alvast baby wanten aan te trekken. Een verkoudheid zit in een klein hoekje.

In de winter zijn baby handschoenen een verplicht kledingstuk voor jouw baby. Een leuk kraam cadeau dus. Ook leuk als schoencadeau! Of hang babywantjes aan de touwtjes onder de kerstboom.

Ook voor de winter geldt Kou is kou, dus trek jouw kleine snel babywantjes aan. Kou kan zorgen voor droge handjes, kloven en in het ergste geval kleine wondjes. Heb je nog geen baby wanten? Smeer de handjes dan in met vaseline en koop zo snel mogelijk een paar baby wanten.

Wat als jouw baby geen wanten aan wil?

Op pad gaan met jouw baby en deze degelijk en snel aangekleed krijgen, kost tijd. Zeker als het herfst of winter is, want dan kleed je jouw baby aan met extra lagen kleding. Het is lastig als jouw baby dan geen zin heeft om zijn wanten aan te trekken. Wat doe je als jouw baby geen handschoenen of wanten aan wil?

Het antwoord is simpel: maak er een feestje van. Maak het aankleden leuk!  Maak ondertussen geluidjes en praat tegen je baby. Jouw baby zal dan én afgeleid én geamuseerd zijn van die gekke papa of mama die met de babywantjes aan het dansen is. Vervolgens is het een kwestie van timing: pak in een speels moment de handjes van jouw baby en trek de handschoenen aan.

Maten van de wantjes en sjaals:

De wantjes hebben geen duimen dus je kleintje heeft alle ruimte om zijn vingertjes te strekken en te buigen. Daarbij zijn ze allemaal dubbel van stof en hebben een boordje zodat ze goed blijven zitten. 

De wantjes worden gemaakt in diverse maten 

 • 0-6 maanden,
 • 6-12 maanden 
 • 12-18 maanden.

De cirkel sjaals zijn er in 4 maten

 • 3-6 maanden,
 • 6-12 maanden,
 • 12-18 maanden
 • 18-24 maanden.

Wilt u er een een touwtje aan de wantjes? Laat het me even weten dat maak ik die er nog speciaal voor u aan.

 

Winter artikelen en meer

Naast deze leuke en warme winter artikelen heeft HelloMi nog veel meer te bieden. 

Er is een leuke collectie newborn kleding te vinden van boxpakjes en jurkjes tot baby broekjes en rokjes. Maar ook wanneer u een prematuur baby heeft kunt u hier unieke comfortabele prematuur overslag shirtjes, prematuur mutsjes, prematuur boxpakjes & salopettes en nog veel meer vinden.

Maar naast de kleding collectie vind u hier kraamcadeautjes, wagenhangers, kruikenzakken, baby tarwe pittenzak, knuffelpopjes en nog veel meer.

 

Neem gerust een kijkje. Mocht u er niet uitkomen of liever wat anders dan hoor ik het graag. Iets op maat gemaakt voor uw kleintje behoort ook tot de mogelijkheden.