• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » prematuur » Prematuur kleding » Prematuur mutsjes voor tijdens monitoring

Prematuur mutsjes voor tijdens monitoringComfortabele prematuur mutsjes voor tijdens monitoring

Prematuur mutsjes voor tijdens de monitoring van Made by HelloMi geven uw vroeggeboren kindje de juiste warmte en bescherming en kunnen gedragen worden tijdens monitoring via het hoofd. De draden kunnen door de opening in het mutsje.

De comfortabele prematuur mutsjes hebben niet alleen een uitstekende pasvorm, maar zorgen er ook voor dat uw baby niet onnodig veel warmte verliest via het hoofd. Aangezien uw kindje de meeste warmte verliest via het hoofd is een goed passend prematuur mutsje daarom extra belangrijk.

 

prematuur mutsjes voor tijdens monitoring en meer.

De mutsjes zijn gemaakt van zachte materialen om uw prematuur kindje het juiste comfort te geven. 100% katoen met elastaan.

Naast mutsjes voor tijdens de monitoring vindt u bij mij ook andere prematuur kleding die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

Naast prematuur kleding , prematuur kleding setjes  en mutsjes zijn er ook overslag shirtjes en prematuur boxpakjes te vinden Maar ook couveuse dekentjes , prematuur geurdoekjes en andere prematuur kleding. Alles gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming.