• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Stel zelf samen

Stel zelf samen


Stel makkelijke jouw Unieke product samen. Bij made by Hellomi is het mogelijk om zelf jouw unieke product samen te stellen in een paar stappen.

Je kiest makkelijk jouw kleur en print en in een handomdraai heb jij een prachtige baby kamer met unieke producten.Wikkeldoek/omslagdoek


Zelf samenstellen

De zelf samen te stellen artikelen van made by HelloMi kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen in de gewenste combinatie.

Er zijn diverse stoffen te combineren zoals wafel katoen, tricot, katoen , Jacquard katoen en teddy stof.

 

Hoe werkt het?

Je eigen unieke product samen stellen is heel eenvoudig.

  1. Kies het gewenste product
  2. kies je basis stof (stofkeuze 1)
  3. kies je print stofje (stofkeuze 2)
  4. Tevreden? druk op "In winkelwagen"

 

Levertijd van de zelf samengestelde artikelen

De meeste producten worden met de hand, op maat of naar wens gemaakt, waardoor de gemiddelde levertijd 14 tot 21 werkdagen kan zijn.

 

U kunt meer zelf samenstellen

U kunt als u dat zou willen uw bijna complete baby kamer zelf samenstellen. Hoe leuk is het om naast een zelf samen gestelde deken ook in dezelfde stoffen een kruikenzak, commode mandjes, wikkeldoek, deken of aankleedkussen hoes te hebben. Het kan allemaal hier bij Made by Hellomi!

 

Maar u kunt ook leuke natuurlijke baby kleding in de winkel vinden van boxpakjes, broekjes en shirtjes en knoopslaap zakjes. Maar ook wanneer uw baby te vroeg geboren is is er een leuke collectie prematuur kleding te vinden.

 

komt u er niet goed uit? neem gerust contact met mij op en ik help u graag verder.