BabynestjesBabynestjes ook voor een prematuur geboren baby 

 

Baby nestjes zijn de laatste jaren erg in en een echte musthave die op je lijstje staat als je gaat shoppen voor je baby uitzet.

Maar een babynestje is ook uitermate geschikt wanneer jouw baby te vroeg is geboren. Het babynestje bied jouw kleintje een gevoel van geborgenheid en geeft begrenzing doordat de ruimte kleiner is dan in een wieg of ledikant. Het is net zo klein en veilig als in een couveuse en/of warmte bedje.

 

De babynestjes bij HelloMi worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke stoffen die OEKO-Tex gecertificeerd zijn. De stoffen zijn zacht voor de tere huid.

Elk Baby nestje word geleverd met een bijpassend dekentje, u heeft de mogelijkheid om er eventueel een naam op te laten drukken.

 

Wilt u lieverd zelf een babynestje samenstellen met de stoffen die u zelf kan kiezen? dat kan, kijk daarvoor bij de babynestjes zelf samenstellen.

Meer voor uw prematuur

Naast de couveuse dekentjes vindt je bij ons ook diverse andere prematuur artikelen die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

 

Wanneer je kindje er aan toe is om kleding te gaan dragen heeft HelloMi leuke en unieke kleding, gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming, alles gemaakt van hoogwaardige natuurlijke stoffen.

Combineer je favoriete prematuur overslagshirtje met een bijpassend prematuur broekje en een setje leuke prematuur slofjes voor de warme voetjes. Of ga je liever voor een leuk boxpakje? Je vind het hier bij HelloMi.

De kleding word gemaakt in de volgende maten:

  • maat 38
  • maat 42
  • maat 44
  • maat 46
  • maat 48
  • maat 50
  • maat 56

 

Andere wensen?

Heeft u andere wensen?  Stuur mij gerust een mail om te vragen naar de mogelijkheden.