• Natuurlijke & biologische stoffen
 • Personaliseren
 • Binnen 24 - 48 uur verstuurd
 • Gratis verzenden vanaf €45,-
 • Verzending naar ziekenhuis

Natuurlijke prematuur kleding


Prematuur kleding setjes

Prematuur overslagshirtjes


Prematuur boxpakjes

Prematuur slofjes & Boeties


prematuur omslagdoek


Anderen bekeken ook

Gespecialiseerd in prematuur /dysmatuur Kleding

HelloMi is gespecialiseerd in natuurlijke prematuur / dysmatuur kleding en accessoires.

De collecties die wij hier hebben is een steeds wisselende collectie, gemaakt in vrolijke kleuren en prints.

Alle prematuur kleding en de accessoires worden met de handgemaakt met veel liefde van uiterst zachte natuurlijke en duurzame stoffen.

 

Je vind in onze collectie oa: couveuse dekentjes, couveuse hemdjes en couveuse geurdoekjes deze ondersteunen in het hechtingsproces.

Naast de producten voor als je te vroeggeboren baby in de couveuse ligt hebben voor we ook vrolijke prematuur broekjes, prematuur overslag shirtjes maar ook complete prematuur kleding setjes.

 

Prematuur & dysmatuur geboren baby's groeien natuurlijk ook, daarom bieden wij een kleding collectie aan vanaf maat 38 t/m maat 56.  Zo is er voor elke groei fase passende kleding te vinden van prematuur kleding maat 38 en 44 tot en met newborn kleding maat 50 en 56.

 

Wanneer mag een prematuur kindje kleding aan?

In alle ziekenhuizen gelden weer andere regels.

Wanneer een baby op de afdeling neonatologie kleertjes aan mag, hangt af van de situatie van de baby en van het beleid/ protocol dat op de specifieke afdeling geldt. Vraag dus altijd even na bij de verpleging of de pakjes (al) gedragen mogen worden.

 

Stof/ materiaal

Wij vinden het erg belangrijk dat de kleding en accessoires gemaakt zijn van natuurlijke stoffen die zacht zijn voor de tere huid en ook nog met je kindje mee rekken. Bewegen voor je kleintje is belangrijk!

Al onze kleding en accessoires worden gemaakt van:

 • katoen tricot, een stof die voor 95% uit katoen bestaat en heerlijk zacht is voor de huid en rekbaar is. Katoen is ook stof wat goed vocht opneemt en ademend en niet irriteert op de huid. 
 • Bamboe, is een stof die zeer zacht en glad is dat is uiterst prettig voor de tere huid van prematuur baby's. Tevens heeft het een antibacteriële werking wat voor prematuur baby's erg prettig is gezien ze erg gevoelig zijn voor infecties. Bamboe is geschikt voor het hele jaar want het materiaal lucht prettig door in de zomer en isoleert goed in de winter.
 • 100% katoen, de couveuse dekens worden gemaakt van 100% katoen omdat dat een goede vocht opname heeft en een goed ademende stof is waardoor de temperatuur niet te warm word.

 

Alle stoffen die gebruikt worden dragen het keurmerk:

 • OEKO-Tex gecertificeerd, wat betekent dat het milieuvriendelijk en mensvriendelijk is geproduceerd. Het is belangrijk voor de tere babyhuid dat er geen schadelijke stoffen in onze kleding zit.

Of

 • GOTS gecertificeerd, GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en het is een internationaal keurmerk dat beoordeelt of textiel milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is. Voor het keurmerk gelden hele strenge regels. Er wordt gekeken naar het totale proces: Van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - moet worden voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel.

 

overige materialen:

 • Voor de lintjes aan de zijkant van kleding gebruiken wij lintjes van katoen.
 • We gebruiken diverse sluitingsmateriaal, van zeer zacht klittenband tot kunststof drukkers.

 

De juiste maat

Weet je niet goed welke maat geschikt is voor je prematuur/dysmatuur baby? 

Kijk dan in de maattabel voor prematuren om zo de juiste maat te kiezen. Heb je vragen of kom je er niet uit neem dan direct contact op met ons we helpen je graag verder.

 

Andere kleur of print

Zit jullie kleur/print er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor nieuwe creatieve creaties.

 

Lang plezier van je aankoop

Om lang plezier te hebben van je aankoop adviseren wij om je aan de was voorschriften te houden.  Bekijk ze via onderstaande link.