Sterrenkindje, een liefdevol afscheid


Soms verloopt een zwangerschap of geboorte anders dan gedacht.

Afscheid nemen van een sterrenkindje is een hartverscheurende en moeilijke gebeurtenis. Het is belangrijk om deze gebeurtenis op een liefdevolle en respectvolle manier te benaderen en het proces te laten verlopen op een manier die past bij jullie behoeften.

Afscheidskleding en wikkeldoeken voor een mooi afscheid

HelloMi biedt afscheidskleding en wikkeldoeken aan voor sterrenkindjes vanaf zwangerschapsduur 16-18 weken. De kleding en wikkeldoeken zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en verkrijgbaar in diverse maten om tegemoet te komen aan de behoeften van ouders die hun sterrenkindje willen herinneren op een manier die bij hen past.

Passend afscheid

Het is belangrijk om te benadrukken dat het afscheid nemen van een sterrenkindje een zeer persoonlijke ervaring is en dat elke familie hun eigen manier van rouwen en herinneren heeft. HelloMi biedt ondersteuning en keuzemogelijkheden voor ouders die op zoek zijn naar een passend afscheid voor hun sterrenkindje.

 

Troostgeschenk

Een troostgeschenk is een ontroerend en symbolisch gebaar om steun en troost te bieden aan ouders die een sterrenkindje hebben verloren.

HelloMi heeft in samenwerking met Kleine Lein unieke handgemaakte troost geschenken in het assortiment op genomen.

Dit troostgeschenk is meer dan een materieel object; het draagt de intentie van medeleven en biedt een fysiek symbool van steun in moeilijke tijden. Het is een aangrijpende herinnering aan het kostbare leven dat in de harten van de ouders voortleeft.