Couveuse geurdoekjes

ondersteunend in de hechting met je babyCouveuse geurdoekjes zijn ondersteunend in de hechting met je baby

Couveuse geurdoekjes zijn kleine doekjes die gedragen worden door de ouders van een prematuur geboren baby. Door het dragen van deze doekjes, worden ze voorzien van de geur van de ouders, waardoor de baby zich veilig en geborgen kan voelen. Dit kan helpen bij het bevorderen van de hechting tussen ouder en kind, zelfs als ze niet in dezelfde ruimte kunnen zijn.

Couveuse geurdoekjes zijn vooral nuttig voor premature baby's, omdat zij in de couveuse liggen en niet bij hun ouders kunnen zijn. De geur van hun ouders kan de baby's helpen zich meer op hun gemak te voelen en kan bijdragen aan hun algemene welzijn en ontwikkeling.

Couveuse geurdoekjes van zachte stoffen

Bij HelloMi bieden wij couveuse geurdoekjes aan die gemaakt zijn van zachte en natuurlijke materialen zoals biologisch katoen tricot. Onze geurdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, en zijn ontworpen om te passen bij de specifieke behoeften van premature baby's.

 

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de hechting tussen ouder en kind te bevorderen, zelfs in moeilijke omstandigheden. Daarom bieden wij couveuse geurdoekjes aan als een ondersteunend hulpmiddel voor ouders van prematuur geboren baby's. Wij hopen dat onze producten je kunnen helpen om uw baby zich meer geborgen te laten voelen en bij te dragen aan een gezonde hechting tussen jouw en je baby.

 

Geef couveuse geurdoekjes cadeau

De couveuse geurdoekjes zijn een uitstekend cadeautje om te geven wanneer een baby te vroeg is geboren en het in de couveuse moet verblijven. Samen met een couveuse deken heb je een geschikt en uniek cadeau om te geven of zelfs te versturen naar de neonatologie afdeling in het ziekenhuis.