• Natuurlijke & biologische stoffen
  • Personaliseren
  • Binnen 24 - 48 uur verstuurd
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
  • Verzending naar ziekenhuis

Couveuse geurdoekjesCouveuse geurdoekje voor prematuur en dysmatuur baby's

 

Ben je op zoek naar een couveuse geurdoekje voor jouw  prematuur/dysmatuur geboren kindje? HelloMi heeft leuke eigen ontworpen couveuse geurdoekjes in diverse leuke kleuren, prints en vormen.

De couveuse geurdoekjes zijn ook leuk om cadeau te geven in combinatie met bijvoorbeeld een couveuse dekentje of laken.

 

Couveuse geurdoekjes vergroten de band tussen prematuur/dysmatuur baby’s en hun ouders

 

  • prematuur geurdoekjes zijn een belangrijk onderdeel in het hechtingsproces tussen ouder en het te vroeggeboren kind. Het geurdoekjes leg je onder het hoofdje van je kindje in de couveuse. Met de geur van de ouders om zich heen, zal je baby zich geborgen voelen. Dit draagt bij aan het hechtingsproces tussen baby’s en hun ouders.

 

  • Het prematuur geurdoekje kan door de ouders bij zich gedragen worden en nadien bij de baby gelegd worden. De geur van de ouder zal een herkenning voor de baby worden.

 

Ik gebruik voor de couveuse geurdoekjes tricot of flanel en zijn dus goed wasbaar en voelen zacht.

Naarmate de baby groter wordt en niet meer in de couveuse hoeft, kan dit geurdoekje gebruikt worden als knuffeldoekje en/of als speendoekje.

 

Naast de couveuse geurdoekjes vindt je bij HelloMi ook diverse andere prematuur artikelen die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

Je vind bij HelloMi onder andere  prematuur kleding setjes , prematuur boxpakjes ,  prematuur overslag shirtjes maar ook couveuse dekentjes . Alles gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming.

 

Liever een andere print of kleur?

 

Zit je kleur of print er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor nieuwe creatieve creaties.