Prematuur kleding setjes, voor een complete look!Complete prematuur kleding setjes

Als je op zoek bent naar prematuur kledingsetjes om je prematuur geboren baby aan te kleden, dan is het belangrijk om te kiezen voor kleding die comfortabel is en de juiste maat heeft. Het kan soms lastig zijn om prematuur kleding te vinden die aan deze eisen voldoet.

Bij ons in de webshop vind je complete kleding setjes in diverse maten:

  • maat 38
  • maat 42
  • maat 44
  • maat 50

Prematuur kleding setjes, een complete look voor jouw baby!

Een prematuur kledingsetje bestaat uit verschillende kledingstukken die bij elkaar passen en zo een complete look vormen. Denk hierbij aan een prematuur boxpakje, een prematuur overslagshirtje, een prematuur broekje en een prematuur mutsje. Het voordeel van een prematuur kledingsetje is dat je gemakkelijk een complete outfit hebt voor je kleintje, zonder dat je hoeft te zoeken naar verschillende kledingstukken die bij elkaar passen.

Je kan makkelijk je look nog uitbreiden met een leuke set prematuur slofjes.

Natuurlijke stoffen voor de complete prematuur set

De prematuur kledingsetjes zijn handgemaakt van katoen tricot, wat een zachte en ademende stof is die comfortabel is voor je prematuur geboren baby. Daarnaast zijn de setjes verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je kunt kiezen voor een stijl die bij jou en je baby past.

 

Geef een prematuur kleding setje cadeau!

Het is niet alleen handig om prematuur kledingsetjes te hebben voor je eigen prematuur geboren baby, maar het is ook een leuk cadeau om te geven bij een vroeggeboorte. Het kan een moeilijke tijd zijn voor de ouders, een passen cadeau geeft ze een hart onder de riem. Het krijgen van een prematuur kledingsetje kan hen helpen bij het aankleden van hun kleintje. Bovendien toon je zo je medeleven en steun voor de ouders en de prematuur geboren baby.

 

Hulp nodig bij de juiste maat vinden?

Als je niet goed welke maat je nodig hebt voor jouw baby raadpleeg dan even de prematuur maattabel voor de juiste maat.