prematuur jurkjes & overgooiers, voor kleine prinsesjesPrematuur jurkjes voor jouw kleine meisje

Voor prematuur meisjes die te vroeg zijn geboren, heeft HelloMi schattige prematuur jurkjes en overgooiers. Deze schattige jurkjes zijn handgemaakt van natuurlijke stoffen en verkrijgbaar in maat 44 en maat 48. De jurkjes zijn gemaakt van zachte stoffen die prettig aanvoelen op de gevoelige huid van de prematuur baby.

De prematuur jurkjes en overgooiers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Combineer het jurkje bijvoorbeeld met een prematuur legging en romper om een complete outfit te creëren voor jouw kleine meisje. Zo is ze niet alleen warm en comfortabel gekleed, maar ziet ze er ook nog eens heel schattig uit.

Onze handgemaakte jurkjes en overgooiers zijn niet alleen zacht en comfortabel, maar ook nog eens erg stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij de smaak van de ouders past. Het dragen van mooie kleding kan ook bijdragen aan het gevoel van geborgenheid en trots bij ouders van prematuur geboren baby's.

prematuur overgooier jurkje voor in de couveuse

Een overgooier jurkje is zonder legging of romper ook in de couveuse te dragen als couveuse hemdje, er is voldoende ruimte voor alle slangetjes dankzij de open achterkant van het jurkje. Tevens net zo praktisch als een couveuse hemdje dankzij de drukknoopjes zodat het jurkje geheel open kan.

 

Natuurlijke zachte stoffen

Het is belangrijk om te kiezen voor natuurlijke stoffen bij prematuur kleding, omdat de huid van premature baby's nog erg kwetsbaar is. Synthetische stoffen kunnen irritaties en allergieën veroorzaken. Bij HelloMi hechten we veel waarde aan duurzaamheid en de gezondheid van je baby. Daarom gebruiken wij alleen OEKO-Tex of GOTS gecertificeerde stoffen voor onze prematuur kleding.

Alle prematuur kleding van HelloMi is met veel zorg en liefde met de hand gemaakt. Natuurlijke stoffen staan hierbij centraal, zodat jouw prematuur baby alleen het beste van het beste draagt.

 

 

Bij HelloMi begrijpen we dat prematuur ouders vaak in een stressvolle situatie zitten en dat ze zich willen concentreren op de gezondheid en het welzijn van hun baby. Daarom bieden wij onze prematuur kleding en accessoires aan met gemakkelijke online bestel- en bezorgopties, zodat je als ouder niet te veel tijd en energie hoeft te besteden aan het vinden van de juiste kleding.