Omslagdoek, voor samen buidelen of na een lekker badOmslagdoek, multifunctioneel in gebruik.

Een omslagdoek, ook wel wikkeldoek of badcape genoemd, is een veelgebruikt item bij het verzorgen van een prematuur baby. Het biedt comfort en geborgenheid voor de baby en maakt het gemakkelijker om de baby na een bad of buidelsessie warm en droog te houden.

De omslagdoek kan worden gebruikt tijdens het buidelen om de baby warm te houden en een gevoel van geborgenheid te geven. Na een bad kan de omslagdoek worden gebruikt om de baby voorzichtig af te drogen en warm te houden terwijl hij of zij wordt aangekleed.

Onze omslagdoeken zijn ook handig om mee te nemen wanneer je onderweg bent, bijvoorbeeld naar een afspraak met de kinderarts of een bezoek aan familie. Met de omslagdoek bij de hand kun je ervoor zorgen dat je prematuur baby altijd warm en comfortabel blijft, waar je ook bent.

Kortom, een omslagdoek of wikkeldoek is een handig item om te hebben voor je prematuur baby. Bij HelloMi zijn er verschillende modellen en designs verkrijgbaar, allemaal gemaakt van natuurlijke stoffen en geschikt voor prematuur baby's vanaf maat 38 tot maat 50.

Omslagdoek in 2 maten

Bij HelloMi bieden we omslagdoeken aan in twee maten, speciaal ontworpen voor prematuur baby's. Onze omslagdoeken zijn gemaakt van natuurlijke stoffen die zacht aanvoelen op de huid van de baby en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.