• Natuurlijke & biologische stoffen
  • Personaliseren
  • Binnen 24 - 48 uur verstuurd
  • Gratis verzenden vanaf €45,-
  • Verzending naar ziekenhuis

prematuur omslagdoekOmslagdoek speciaal voor prematuur/dysmatuur baby's

Een omslagdoek...bied warmte en geborgenheid aan je kleintje!

Je gebruikt een prematuur omslagdoek om je kindje warm te houden tijdens of na het voeden, tijdens het buidelen of na het badderen zodat je kindje niet zo snel afkoelt. Kortom, een echte must have! Een prematuur omslagdoek is dus multifunctioneel.

Een prematuur omslagdoek wordt ook wel een wikkeldoek, wrapper, badcape of wikkeldeken genoemd. Een prematuur omslagdoek kun je al gebruiken vanaf moment dat je mag gaan buidelen.

Elke prematuur omslagdoek van HelloMi word met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt en zijn veelal dubbel laags zodat de omslagdoek ook heerlijke warmte bied.

 

De omslagdoek is er in 2 maten:

  • Small
  • Large

 

De omslag doeken worden gemaakt van uiterst zachte stoffen van 100% katoen of 95% katoen/5% elasthaan. De stoffen zijn Oeko-Tex gecertificeerd.

Een prematuur omslagdoek in de stijl van de couveuse.

Het is erg leuk om de prematuur omslagdoek in dezelfde stijl als bijvoorbeeld een couveuse hemdje, couveuse deken, prematuur geurdoekje en prematuur mutsje te hebben. Ga je voor een prematuur omslagdoek in een neutraal kleurtje of mag het best een beetje opvallen?

Op aanvraag maak ik voor u alle accessoires naar wens. Neem vrijblijvend contact op dan kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden.

 

let op: Artikelen die op maat voor u worden gemaakt kunnen niet worden geruild en de levertijd is 14-21 dagen afhankelijk van drukte en en de grote van uw order.

 

prematuur omslagdoeken en meer

Naast prematuur omslagdoeken vindt je bij HelloMi ook diverse andere prematuur artikelen die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

Zoals prematuur kledingsetjes  , prematuur overslag shirtjes en prematuur boxpakjes  maar ook couveuse dekentjes en prematuur geurdoekjes Alles gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming.