• Natuurlijke & biologische stoffen
  • Personaliseren
  • Binnen 24 - 48 uur verstuurd
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
  • Verzending naar ziekenhuis

prematuur mutsjePREMATUUR MUTSJES VOOR TIJDENS MONITORINGcomfortabele prematuur mutsjes koop je bij HelloMi

Prematuur mutsjes van HelloMi geven uw vroeggeboren kindje de juiste warmte en bescherming .

De comfortabele prematuur mutsjes hebben niet alleen een uitstekende pasvorm, maar zorgen er ook voor dat uw baby niet onnodig veel warmte verliest via het hoofd. Aangezien uw kindje de meeste warmte verliest via het hoofd is een goed passend prematuur mutsje daarom extra belangrijk.

Ook wanneer je kindje gemonitord word via het hoofdje heeft HelloMi een passend mutsje waarbij de draadjes via de opening aan de bovenzijde van het mutsje kunnen.

 

Alle mutsjes zijn er in diverse kleuren en printjes.

 

prematuur mutsjes en meer

De mutsjes zijn gemaakt van zachte materialen om uw prematuur kindje het juiste comfort te geven. (95% katoen / 5% elastaan)

Naast prematuur mutsjes vindt je bij HelloMi ook diverse andere prematuur artikelen die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

Naast prematuur kleding , prematuur kledingsetjes  , prematuur overslag shirtjes en prematuur boxpakjes  maar ook couveuse dekentjes en prematuur geurdoekjes Alles gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming.

 

Diverse maten verkrijgbaar vanaf hoofdomtrek 24 cm t/m 35 cm. Weet u niet precies welke maat u nodig heeft? Kijk dan in de maattabel voor de geschikte maat.

 

Andere kleur of print?

Zit jullie kleur/print wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor nieuwe creatieve creaties