Couveuse hemdjes, voor jouw kleintje in de couveuseCouveuse hemdje, een praktisch overslag hemdje

Couveuse hemdjes zijn speciaal ontworpen voor baby's die in de couveuse liggen. Deze hemdjes zijn gemaakt van zachte en comfortabele materialen die veilig zijn voor de tere huid van prematuur geboren baby's. Couveuse hemdjes zijn praktisch in gebruik omdat ze speciaal zijn ontworpen om te dragen onder de monitoringsslangen die in de couveuse worden gebruikt. Deze hemdjes hebben openingen op de juiste plaatsen, zodat de slangen op een veilige manier door de kleding kunnen worden geleid.

Couveuse hemdjes zijn een essentieel 1e kledingstuk voor prematuur geboren baby's die in de couveuse liggen. Deze overslag hemdjes zijn speciaal ontworpen om comfortabel te zijn voor de baby en tegelijkertijd praktisch voor de medische zorg die nodig is in de couveuse.

Couveuse hemdjes in diverse maten

Bij HelloMi bieden we couveuse hemdjes aan in verschillende maten, waaronder:

  • maat 38
  • maat 42

Onze couveuse hemdjes zijn gemaakt van zachte en natuurlijke materialen, waardoor ze comfortabel zijn voor de baby om te dragen. Daarnaast zijn onze couveuse hemdjes voorzien van een handige overslag voorzien van zeer zacht klittenband, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn en snel toegang bieden tot de monitoringsslangen.

Onze couveuse hemdjes zijn gemaakt van zachte en natuurlijke materialen, zoals katoen tricot, waardoor de baby zich comfortabel voelt en niet beperkt wordt in zijn bewegingen.

Bovendien zijn onze couveuse hemdjes verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat ouders hun persoonlijke stijl kunnen uiten en de couveuse van hun baby een beetje kunnen opfleuren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een persoonlijke touch toe te voegen aan de couveuse, om de omgeving voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij HelloMi streven we er altijd naar om kledingstukken te ontwerpen die niet alleen praktisch zijn, maar ook comfortabel en stijlvol. Onze couveuse hemdjes zijn daarop geen uitzondering en we hopen dat ze ouders helpen om de best mogelijke zorg te bieden aan hun prematuur geboren baby's.

Uit de couveuse

Wanneer je prematuur uit de couveuse mag en gewone kleertjes aan kan vind je bij HelloMi een leuke collectie kleertjes vanaf maat 38. Zoals prematuur broekjes en prematuur overslag shirtjes, maar ook boxpakjes voor prematuren en mutsjes.

Alles gemaakt uit het oogpunt, warmte, comfort en bescherming, want jij wil toch het beste voor je kindje?

 

Welke maat heb ik nodig?

Weet je niet precies welke maat je baby aan kan? neem dan even een kijkje in de maattabel en kijk welke maat het beste past.