Couveuse kleding & accessoiresMijn kindje ligt in de couveuse

Wanneer een baby prematuur geboren wordt en in een couveuse moet verblijven, kan dit een erg stressvolle tijd zijn voor zowel de baby als de ouders. Om de couveuse wat meer 'eigen' te maken en de baby zich veiliger te laten voelen, zijn er verschillende producten beschikbaar zoals een couveuse deken, couveuse hemdjes en couveuse geurdoekjes.

Speciale couveuse kleding

Couveuse kleding, zoals couveuse hemdjes, zijn speciaal ontworpen voor de kleine maatjes en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder maat 38, maat 42 en maat 48. Deze hemdjes zijn gemaakt van zachte en ademende stoffen en zijn ontworpen om gemakkelijk aan en uit te trekken, zodat het medisch personeel gemakkelijk toegang heeft tot de baby.

Maak de couveuse meer eigen

Een couveuse deken is een speciale deken die is ontworpen om te passen in de beperkte ruimte van de couveuse en de baby warm en comfortabel te houden. Couveuse dekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van de behoeften van de baby en het advies van het medisch personeel.

 

Couveuse geurdoekjes voor ondersteuning in de hechting

Een couveuse geurdoekje kan een geur bevatten die bekend is voor de baby, bijvoorbeeld de geur van de moeder.

Door het geurdoekje in de couveuse te plaatsen, kan de baby zich veiliger en comfortabeler voelen.

 

Al deze producten kunnen helpen om de couveuse meer eigen te maken en de baby zich veiliger te laten voelen. Het is belangrijk om altijd het advies van het medisch personeel te volgen bij het kiezen van couveuse kleding, dekens en andere accessoires.

 

Wanneer je kindje er aan toe is mag het gewone kleertjes gaan dragen, overleg dit altijd even met de afdeling.