Prematuur boxpakjes & Salopettes uniek en kleurrijkPrematuur boxpakjes & Salopettes voor jouw premature baby

Wanneer jouw baby prematuur geboren is wil je wat het beste is voor jouw baby. Het kiezen van de juiste kleding is daarbij van essentieel belang. Daarom bieden wij van HelloMi een breed scala aan prematuur kleding aan, waaronder leuke boxpakjes & salopettes gemaakt van natuurlijke stoffen en met handige drukknoop sluiting.

De handgemaakte boxpakjes & salopettes van HelloMi zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder:

  • maat 38
  • maat 44
  • maat 50

Ze zijn speciaal ontworpen voor prematuur geboren baby's en bieden optimale bescherming en comfort. De handige drukknoop sluiting maakt het gemakkelijk om je baby te verschonen en zorgt voor een goede pasvorm.

De boxpakjes met lange mouwen zijn ook fijn te gebruiken als pyjama, zijn verkrijgbaar vanaf maat 44.

Comfort en fijne pasvorm van prematuur kleding

Naast onze boxpakjes & salopettes bieden wij ook prematuur kleding setjes, prematuur broekjes en leggings en praktische prematuur overslag shirtjes aan. Onze prematuur kleding is gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen die zorgen voor het comfort van je baby.

Een goede pasvorm is erg belangrijk bij prematuur kleding, de kleding van HelloMi is speciaal ontworpen om perfect te passen op de kleine lichaampjes van premature baby's. Hierdoor blijft de kleding veilig op zijn plaats en biedt het optimale bescherming en warmte, en ruime bewegingsvrijheid.

 

  • Een prematuur salopette in maat 38 is speciaal ontworpen voor de allerkleinste baby's die geboren zijn voor de 32e week van de zwangerschap en een gewicht hebben van ongeveer 1000-1500 gram en een lengte van ongeveer 30-36 centimeter.
  • Een prematuur boxpakje in maat 44 is een goede keuze voor een prematuur geboren baby met een gewicht van ongeveer 2000-2500 gram en een lengte van ongeveer 44-48 centimeter. Het is belangrijk om te kiezen voor een boxpakje dat speciaal is ontworpen voor prematuur geboren baby's, omdat deze baby's kleiner zijn en hun lichaamstemperatuur minder goed kunnen reguleren dan voldragen baby's.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat elke prematuur geboren baby uniek is en dat de maat van het boxpakje kan variëren afhankelijk van het gewicht en de lengte van je baby. Het is daarom altijd verstandig om de maattabel te raadplegen en advies te vragen aan de zorgverleners in het ziekenhuis. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste maat en de beste kleding kiest voor de behoeften van je prematuur geboren baby.