Over Mij


Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webshop.

 

Natuurlijke kleding voor jouw prematuur dat is waar ik voor sta. Er is niks fijner voor de babyhuid dan kleding en accessoires van natuurlijke stoffen die ademen, zacht aanvoelen en een fijne pasvorm hebben zodat je kindje volop kan bewegen.

 

Ik selecteer de stoffen met veel aandacht op kwaliteit, die OEKO-Tex gecertificeerd zijn en zacht zijn voor de tere babyhuid. 99% van de producten in de webshop zijn door mijzelf 100% handgemaakt. Unieke producten waarvan er van elke stof maar enkele worden gemaakt.

 

Bij HelloMi shop je leuke Prematuur & dysmatuur kleding en accessoires gemaakt van verantwoorde materialen en natuurlijke stoffen. Want je wil toch het allerbeste voor jouw kleintje?

 

Hoe het begon...

Sinds het einde van mijn studie ben ik werkzaam geweest in de zorg.

In 2016 werd ons dochtertje geboren, echter bleek ze ernstig ziek en volgde er een 2 jaar durende behandeling van chemo, bestraling, operatie etc. Een heftige periode waarbij mijn leven op zijn kop stond.

Ze bleek een vechter, een doorzetter...krabbelde op uit elk dal.
Na deze heftige periode kwam tijd van bezinning en besef dat dingen je zomaar kunnen ontglippen dat niks vanzelfsprekend is en dat je voor je kind het beste wil.

Ons meiske werd mijn inspiratie en maakte dat ik mijn dromen wilde volgen.
Al heel lang wilde ik iets voor mezelf....iets waarbij ik zorg en creativiteit kon combineren.

Ik hoorde veel om mij heen en ook met de ervaring van mijn eigen kleine meid dat het moeilijk was om aan leuke kleding te komen in kleine maatjes, van ademende stoffen.

Ik besloot vanuit het oogpunt van mijn kleine meisje zelf kleding te maken in kleine maatjes.....Zo ontstond mijn webwinkeltje HelloMi.

Natuurlijke kleding voor jouw kleintje

Wat nou als je kindje te vroeg word geboren of als hij te klein word geboren? Ik maak  voor de allerkleinste comfortabele en zachte kleertjes vanaf maat 38. Wanneer je kindje nog in de couveuse moet verblijven en nog geen kleding aan mag ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want ook ik maak leuke items voor in de couveuse. Ook deze producten zijn super leuk om te geven als kraam cadeau bij een vroeg geboorte.

 

Cadeautje

Indien gewenst, zorg ik er direct voor dat het cadeau, ingepakt en wel, op het adres van de gelukkige wordt bezorgd. Of je nu voor jezelf iets besteld of voor een ander, het is sowieso een feestje om de bestelling uit te pakken. Elke bestelling pak ik dan ook met heel veel liefde en aandacht in.

 

Je bestelling

Elke bestelling in mijn webshop vind ik bijzonder en ben ik dankbaar voor. Met veel liefde pak ik je bestelling voor je in en verstuur ik hem. Veelal probeer ik verpakkingen te hergebruiken om zo mijn steentje aan het milieu bij te dragen. 

 

Over mij 

  • mama van legend (2007), Dylano (2009) en Daisy (2016)
  • getrouwd met Frank (2018)
  • Stijldansen in mijn grote passie waar het verstand op 0 gaat.
  • grote liefde voor Bali.....wauw wat is het daar mooi
  • creatief in de breedste zin, van borduren tot aan vilt creaties
  • Een goed boek (thriller) is voor mij ook ontspanning
  • 20 jaar in de zorg gewerkt en nu mijn droom aan het najagen met mijn eigen webshop

 

Wil je nog iets weten?

Mis je nog iets in mijn winkel, bijvoorbeeld een bepaald product of heb je een andere vraag? Of wil je iets geheel naar wens laten maken? Laat het mij vooral weten via email: info@madebyhellomi.nl via whatsapp/tel: 06-30324541 of via het contact formulier.

 

Ik wens je veel winkelplezier!

 

Liefs petra