• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » over Mij

Over Mij

Welkom!

Hi, ik ben Petra Dekker en welkom bij Made by HelloMi! De plek voor alle  musthaves voor jouw kleintje van Prematuur tot peuter zoals Prematuur- en newborn kleding, kruikenzakken, speenkoorden en wagenspanners en nog veel meer!

 

Hoe is het begonnen?

Ik werkte bijna twintig jaar lang als verzorgende en begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Vlak na de geboorte van onze dochter in 2016 bleek ze ernstig ziek en moest ze noodgedwongen vanaf haar 3 maand oud 2 jaar lang behandeld worden. Na twee jaar van intensieve zorg merkte ik dat ik een nieuwe uitdaging wilde en de behoefte om iets voor mijzelf te gaan doen.

Ons dochtertje paste niet de kleding uit de winkel.....veel te groot en te wijd . Zodoende begon ik in de zomer van 2018  met het maken van haar kleding. Vrij snel hing natuurlijk haar kleding kast vol met leuke en vrolijke kleding, Ik besloot het ook te gaan verkopen aan anderen. En voilla, Made by HelloMI was geboren!

Al snel kwam er meer uit mijn vingers dan alleen baby kleding er ontstonden veel ideeen en nog lang niet allemaal uitgewerkt. Eind oktober 2020 besloot ik dan ook om mijn webshop online te zetten!

100% van de producten zijn handgemaakt met veel zorg en liefde. 

Ik sta open voor nieuwe ideeen dus laat ze gerust weten. En iets naar wens maken valt ook zeker onder de opties.

Snuffel gerust rond in de shop!

 

Heel veel shopplezier.

Liefs Petra