Het grote kleine babyboek!Het prematuur invulboek

Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! 'Het grote kleine babyboek' is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby('s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles

 

In een standaard baby boek vind je niet de mijlpalen die een prematuur/ dysmatuur baby maakt. Denk bijvoorbeeld aan de eerste keer buidelen of de dag dat hij of zij de couveuse uit mag. Al die mijlpalen kun je in dit prachtige waardevolle boek vastleggen.

Het boek bevat ook een mooi dagboek gedeelte wat je bij kunt houden vanaf week 24 t/m 40! en daarna nog maand 1-6. Er is voldoende ruimte om te schrijven en om foto's te plakken.

 

Geef het grote kleine babyboek cadeau

Een prematuur invulboek is zeker een leuk cadeau voor ouders van een prematuur geboren baby. Het is een speciaal boek waarin ouders kunnen bijhouden hoe het gaat met hun baby, mijlpalen kunnen vastleggen en herinneringen kunnen bewaren. Het invullen van het boek kan helpen bij het verwerken van de emotionele ervaring van een vroeggeboorte en kan een waardevol aandenken zijn voor de toekomst.

Maak samen met het boek en eventueel een kleding setje of slofjes er een mooi cadeau van.

Ligt de baby nog in de couveuse dan kan je er een leuk pakketje van maken samen met een couveuse hemdje, couveuse geurdoekje of misschien wel een leuk couveuse deken.