• Natuurlijke & biologische stoffen
  • Personaliseren
  • Binnen 24 - 48 uur verstuurd
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
  • Verzending naar ziekenhuis

Het grote kleine babyboek!Het prematuur invulboek

Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! 'Het grote kleine babyboek' is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby('s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles

 

In een standaard baby boek vind je niet de mijlpalen die een prematuur/ dysmatuur baby maakt. Denk bijvoorbeeld aan de eerste keer buidelen of de dag dat hij of zij de couveuse uit mag. Al die mijlpalen kun je in dit prachtige waardevolle boek vastleggen.

 

Het boek bevat ook een mooi dagboek gedeelte wat je bij kunt houden vanaf week 24 t/m 40! en daarna nog maand 1-6. Er is voldoende ruimte om te schrijven en om foto's te plakken.

 

CADEAU TIP

Het boek is ook een zeer mooi cadeau om ouders te geven! We pakken het graag mooi voor je in!

 

Meer Prematuur/dysmatuur artikelen bij  HelloMi

 

Naast dit prachtige boek vind je hier bij HelloMi nog meer leuke prematuur/dysmatuur artikelen.

Voor de periode in de couveuse vind je prematuur mutsjes speciaal te gebruiken tijdens monitoring via het hoofd, couveuse geurdoekjes en couveuse dekentjes! Wanneer je baby toe is aan kleding vind je bij HelloMi ook leuke prematuur kleding van prematuur overslag shirtjes, prematuur broekjes , prematuur boxpakjes en prematuur kleding setjes.