Prematuur slofjes & boeties voor warme voetjes!


Gehaakte katoenen slofjes


Prematuur slofjes voor warme voetjes

Als ouder van een prematuur geboren baby is het van groot belang om te zorgen voor warme en comfortabele voetjes. Prematuur geboren baby's hebben vaak moeite om hun lichaamstemperatuur te reguleren en zijn daarom extra gevoelig voor koude voetjes. Gelukkig zijn er bij HelloMi slofjes speciaal ontworpen voor prematuur geboren baby's, in verschillende maten waaronder

  • maat 38
  • maat 44 
  • maat 48

Slofjes voor prematuur baby's zijn gemaakt van zachte en warme materialen, zoals katoen of french terry of katoen garen. Deze materialen zijn niet alleen comfortabel voor de baby, maar houden de voetjes ook warm en ademend tegelijk en voorkomen dat de baby ziek wordt. De slofjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ouders de mogelijkheid hebben om de slofjes af te stemmen op de stijl van hun babykleding.

Diverse maten prematuur slofjes,

  • Maat 38 is een veelvoorkomende maat voor premature baby's met een geboortegewicht van ongeveer 1500-2000 gram. Slofjes in deze maat zijn speciaal ontworpen om te passen bij de kleine voetjes van deze baby's. Ze zijn gemaakt van zachte en rekbare stoffen, waardoor ze niet te strak om de voetjes zitten en de baby niet belemmeren bij het bewegen.
  • Maat 44 is een andere veelvoorkomende maat voor prematuur geboren baby's. Slofjes in deze maat zijn ontworpen om te passen bij baby's met een geboortegewicht tussen de 2000-2500 gram. Deze slofjes zijn iets groter dan de slofjes in maat 38 en zijn ook gemaakt van zachte en rekbare materialen, waardoor ze comfortabel zitten en niet te strak om de voetjes van de baby zitten.
  • Maat 48 is de grootste maat die beschikbaar is voor prematuur geboren baby's. Deze slofjes zijn ontworpen om te passen bij baby's met een geboortegewicht tussen 2500-3000 gram. Ze zijn gemaakt van dezelfde zachte en rekbare materialen als de kleinere maten, waardoor ze comfortabel en warm blijven voor de voetjes van de baby.

 

Bij elke outfit een passende stijl prematuur slofjes

Kortom, slofjes zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van een prematuur geboren baby. Ze bieden comfort en warmte aan de gevoelige voetjes van de baby en helpen ouders hun baby warm en comfortabel te houden. De slofjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ouders de mogelijkheid hebben om de slofjes af te stemmen op de stijl van hun babykleding.

Match de slofjes met een leuk prematuur kleding setje of neem een kijkje tussen de broekjes en de overslag shirtjes om zo een leuke look bij elkaar te creëren. 

 

Prematuur slofjes cadeau geven is super leuk!

De prematuur slofjes zijn leuk om zelf te kopen voor je baby maar ze zijn ook heel geschikt om als cadeautje te geven bij een vroeggeboorte. Slofjes zijn een van de eerste kleertjes die een premature baby aan mag. We pakken het leuk voor je in en zelfs naar het ziekenhuis sturen is mogelijk.

 

 

 

Wasvoorschrift voor de gehaakte slofjes