Prematuur jasje, voor samen warm naar buiten met je prematuurPrematuur jasje, voor samen warm en droog naar buiten!

Een prematuur jasje is een onmisbaar item wanneer je met je prematuur baby op stap gaat. Een prematuur is meer vatbaar voor invloeden van buitenaf dus een geschikt jasje die je baby beschermd tegen kou en vocht is essentieel. 

prematuur jasjes met een fijne pasvorm

Bij Hellomi bieden we handgemaakte prematuur jasjes aan, gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen tricot. Onze jasjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 44 en hebben een fijne pasvorm die comfortabel is voor jouw prematuur baby.

Onze prematuur jasjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder met een drukknoopsluiting of een cape-uitvoering. Beide opties zorgen ervoor dat het jasje gemakkelijk aan en uit te trekken is bij jouw prematuur baby, zonder dat dit te veel inspanning of ongemak veroorzaakt.

Naast het praktische aspect, vinden wij het bij Hellomi ook belangrijk dat onze prematuur jasjes gemaakt zijn van zachte, natuurlijke stoffen. Zo kan de huid van jouw prematuur baby ademen en blijft deze droog en gezond.

Een stijlvol jasje in kleine maatjes

Een prematuur jasje is een mooie aanvulling op de garderobe van jouw prematuur baby. Het biedt niet alleen bescherming tegen kou en wind, maar zorgt er ook voor dat jouw kleintje er stijlvol uitziet tijdens een wandelingetje buiten de deur.

 

Breid je garderobe uit

Hellomi heeft een uitgebreide collectie prematuur kleding, alles gemaakt van natuurlijke stoffen! Maak de garderobe compleet met een leuk setje kleding vanaf maat 38, of kies je liever voor een leuk boxpakje. Een paar lekkere warme voetjes met een setje prematuur slofjes. Genoeg om de kleding kast van je prematuur te vullen met leuke trendy kleding.