• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Accessoires » Bedtijd » Kruikenzak

KruikenzakUnieke Kruikenzak

Een kruik kun je alleen gebruiken in combinatie met een kruikenzak. Dit geldt voor het gebruik van aluminium kruiken. Een zak om de kruik heeft een beschermende functie. Zo voorkom je dat je je handen aan de kruik verbrandt en daarbij ook veilig voor je baby.  Daarnaast houdt een kruikenzak de warmte van de kruik langer vast. Op deze pagina vind je een ruim assortiment met kruikenzakken voor de metalen babykruik in diverse kleuren en met verschillende leuke prints.

 

In de stijl van de babykamer

Het is erg leuk om de kruikenzak in dezelfde stijl als je babykamer te hebben. Ga je voor een neutraal kleurtje of mag het best een beetje opvallen?

Op aanvraag maak ik voor u alle accessoires voor uw babykamer naar wens. Van een kruikenzak, tot aankleedkussenhoes, wiegdeken of ledikant deken en zelfs commode mandjes. Neem vrijblijvend contact op dan kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden.

 

Veiligheid

  • gebruik altijd een kruikenzak om een metalen baby kruik dit ter voorkoming van verbranding
  • Check altijd de metalen kruik voor u hem in het bedje legt of hij niet lekt.

 

kruikenzakken en meer

Uiteraard vind je bij made by HelloMi nog veel meer artikelen voor je babykamer.  Er is voor te vroeg geboren baby's een leuke collectie prematuur kleding van overslag shirtjes tot prematuur kleding setjes, couveuse geurdoekjes en mutsjes. Verder is er een unieke collectie NewBorn kleding met oa. baby broekjesrokjes en boxpakjes.

Op zoek naar een kraamcadeautje? Neem dan eens een kijkje bij het baby speelgoed voor bijvoorbeeld een leuke rammelaar. Dit alles is met veel liefde en zorg met de hand gemaakt.