• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Accessoires » Verzorgen » Wikkeldoek

WikkeldoekWikkeldoek ook wel baby omslagdoek

Een wikkeldoek....bied warmte en geborgenheid aan je kleintje!

Je gebruikt een baby omslagdoek om je kindje warm te houden tijdens of na het voeden, in de box of in de kinderwagen of na het badderen zodat je kindje niet zo snel afkoelt. Kortom, een echte must have! Een wikkeldoek / baby omslagdoek is dus multifunctioneel.

Een baby omslagdoek wordt ook wel een wikkeldoek, wrapper, badcape of wikkeldeken genoemd. Een baby omslagdoek kun je al gebruiken vanaf het moment dat je baby'tje is geboren.

Elke wikkeldoek van made by HelloMi word met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt en zijn veelal dubbel laags zodat de wikkeldoek ook heerlijke warmte bied.

Een wikkeldoek / baby omslagdoek in de stijl van de babykamer

Het is erg leuk om de baby omslagdoek in dezelfde stijl als je babykamer te hebben. Ga je voor een baby omslagdoek in een neutraal kleurtje of mag het best een beetje opvallen?

Op aanvraag maak ik voor u alle accessoires voor uw babykamer naar wens. Van een baby omslagdoek en een kruikenzak, tot aankleedkussenhoes, wiegdeken of ledikant deken en zelfs commode mandjes. Neem vrijblijvend contact op dan kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden.

 

let op: Artikelen die op maat voor u worden gemaakt kunnen niet worden geruild en de levertijd is 14-21 dagen afhankelijk van drukte en en de grote van uw order.

 

Wikkeldoeken en meer

Uiteraard vind je bij made by HelloMi nog veel meer artikelen voor je babykamer. Maar made by hellomi is meer dan dat. Er is voor te vroeg geboren baby's een leuke collectie prematuur kleding van overslag shirtjes tot prematuur kleding setjes, couveuse geurdoekjes en mutsjes. Verder is er een unieke collectie NewBorn kleding met oa. baby broekjesrokjes en boxpakjes.

Op zoek naar een kraamcadeautje? Neem dan eens een kijkje bij het baby speelgoed voor bijvoorbeeld een leuke rammelaar. Dit alles is met veel liefde en zorg met de hand gemaakt.