• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Verzenden binnen 1-3 werkdagen
  • Verzending €3,95 - €5,75
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Cadeau » kraamcadeau mand

kraamcadeau mand


Een kraamcadeau

Kraam cadeaus die horen natuurlijk bij een geboorte van een kindje! Ze zijn super leuk om te geven maar ook zeer zeker om te krijgen. Je kan kiezen voor een los kraam cadeautje of voor een leuke samengestelde mand.

Je vind hier leuke samengestelde manden maar je kan natuurlijk ook zelf iets samenstellen. Ik zorg dat uw kraam cadeau mand word ingepakt en er zit een unisex kaartje bij met de door u gewenste tekst erop geschreven.

 

Ik denk graag met u mee voor een passend en naar wens cadeau!

 

verstuur ook rechtstreeks naar de kersverse of aanstaande ouders

Op kraamvisite gaan is niet altijd mogelijk, zeker in deze tijd van Corona. Daarom kun je bij made by HelloMi ook je bestelling rechtstreeks naar de ontvanger versturen. Je kunt je persoonlijke boodschap toevoegen en wij zorgen voor een compleet cadeau met handgeschreven kaartje.
Wie verras jij met een leuk cadeau?

 

Meer dan alleen kraamcadeau's

Naast leuke kraamcadeautjes vind u in de winkel nog veel meer leuks voor uw pasgeboren baby, maar ook voor prematuur en dysmatuur baby's kunt u prima hier terecht.

Er is voor te vroeg geboren baby's een leuke collectie prematuur kleding van overslag shirtjes tot prematuur kleding setjes, couveuse geurdoekjes en mutsjes. Verder is er een unieke collectie NewBorn kleding met oa. baby broekjesrokjes en boxpakjes.

Neem eens een kijkje bij het baby speelgoed voor bijvoorbeeld een leuke rammelaar of een knuffelpopje!

Maar tegenwoordig horen bij het maken van baby foto's natuurlijk leuke mijlpaalkaarten!

 

Dit alles is met veel liefde en zorg met de hand gemaakt.