• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » prematuur » Het grote kleine babyboek!

Het grote kleine babyboek!


Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten!

 

'Het grote kleine babyboek' is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby('s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren.

 

Auteur: Ilse Veijer-Selles

 

Inhoud

Taal: Nederlands

Bindwijze: Ringband

Druk: 1

Aantal pagina's: 76 pagina's

Illustraties: Met illustraties

 

  • Verzending binnen 1-3 dagen
  • Gratis verzenden vanaf €35,-

Het boek

Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! 'Het grote kleine babyboek' is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby('s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles

 

In een standaard baby boek vind je niet de mijlpalen die een prematuur of dysmatuur baby maakt. Denk bijvoorbeeld aan de eerste keer buidelen of de dag dat hij of zij de couveuse uit mag. Al die mijlpalen kun je in dit prachtige waardevolle boek vastleggen.

 

Het boek bevat ook een mooi dagboek gedeelte wat je bij kunt houden vanaf week 24 t/m 40! en daarna nog maand 1-6. Er is voldoende ruimte om te schrijven en om foto's te plakken.

 

CADEAU TIP

Het boek is ook een zeer mooi cadeau om ouders te geven! We pakken het graag mooi voor je in!

 

Meer Prematuur/dysmatuur artikelen bij made by HelloMi

Naast dit prachtige boek vind je hier bij Made by HelloMi nog meer leuke prematuur/dysmatuur artikelen.

Voor de periode in de couveuse vind je mutsjes speciaal te gebruiken tijdens monitoring via het hoofd, couveuse geurdoekjes en couveuse dekentjes! Wanneer je baby toe is aan kleding vind je bij made by hellomi ook leuke prematuur kleding van overslag shirtjes, broekjes , boxpakjes en complete setjes.