• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » Retourneren

Retourneren


Ruilen / Retourneren

Alle producten zijn handgemaakt en wij streven ernaar dat je tevreden bent, maar het kan gebeuren dat je niet helemaal blij bent met je product.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na besteldatum zonder opgave van reden annuleren. Daarna heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retour sturen van je order naar Made by HelloMi toe zijn voor uw eigen rekening. Het opgeven van een reden is niet verplicht, maar wij stellen dit wel op prijs. Download hier het retourformulier en voeg deze toe aan je retourzending.

Uitgesloten voor retourzendingen zijn gepersonaliseerde artikelen die door jouw zelf zijn samengesteld in stoffen en kleur en artikelen met opdruk. Deze artikelen kunnen helaas niet retour genomen worden. Ook producten vanuit de sale kunnen niet geretourneerd worden.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product ongebruikt en in goede staat aan ons geretourneerd worden. Om hiervan gebruik te maken willen we je vragen om ons eerst via de mail te informeren. Wij zullen het totaalbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten.

Je kunt je bestelling eenvoudig retour sturen via de volgende stappen:

  • Vul het retourformulier volledig in en print deze uit. 
  • Verpak de bestelling in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe. 
  • Verstuur het pakket naar onderstaand adres. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. 

           Made by HelloMi

           Leidijk 60

           6681 TP Bemmel

 

  •  Je krijgt van ons een e-mail zodra wij je retour hebben ontvangen. Het retourbedrag wordt binnen ca. 14 dagen overgemaakt naar jouw bankrekening, 

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.