• Natuurlijke stoffen
  • Handgemaakt
  • Gratis cadeau service
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » prematuur » couveuse geurdoekjes

Couveuse Geurdoekjes

Geurdoekjes zijn een belangrijk onderdeel in het hechtingsproces tussen ouder en het te vroeggeboren kind.Couveuse geurdoekje

Bent u op zoek naar een geurdoekje voor uw prematuur of  dysmatuur geboren kindje? HelloMi heeft leuke eigen ontworpen couveuse geurdoekjes in diverse leuke kleuren, prints en vormen.

De couveuse geurdoekjes zijn ook leuk om cadeau te geven in combinatie met bijvoorbeeld een couveuse dekentje of laken

Couveuse geurdoekjes vergroten de band tussen prematuur/dysmatuur baby’s en hun ouders

 

  • Geurdoekjes zijn een belangrijk onderdeel in het hechtingsproces tussen ouder en het te vroeggeboren kind. Het geurdoekjes legt u onder het hoofdje van uw kindje in de couveuse. Met de geur van de ouders om zich heen, zal uw baby zich geborgen voelen. Dit draagt bij aan het hechtingsproces tussen baby’s en hun ouders.

 

  • Het geurdoekje kan door de ouders bij zich gedragen worden en nadien bij de baby gelegd worden. De geur van de ouder zal een herkenning voor de baby worden.

 

Ik gebruik voor de couveuse geurdoekjes tricot of flanel en zijn dus goed wasbaar en voelen zacht.

Naarmate de baby groter wordt en niet meer in de couveuse hoeft, kan dit geurdoekje gebruikt worden als knuffeldoekje en als speendoekje.

 

Naast de couveuse geurdoekjes vindt u bij mij ook diverse andere prematuur artikelen die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

U vind bij mij onder andere  prematuur kleding , prematuur kleding setjes ,prematuur boxpakjes ,  prematuur overslag shirtjes maar ook couveuse dekentjes . Alles gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming.

 

Liever een andere print of kleur?

 

Zit je kleur of print er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor nieuwe creatieve creaties.