• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » prematuur » Prematuur kleding » boxpakjes/salopettes

prematuur boxpakjes en salopettes
Prematuur boxpakjes en salopettes


De boxpakjes en salopettes van Made by Hellomi zijn zacht en comfortabel om te dragen. onder een salopette kan er een luiertruitje worden gedragen en Een prematuur boxpakje is heerlijk  om in te slapen. Door het extra inzetstuk is er genoeg ruimte voor de luier en is het boxpakje eenvoudig en handig bij het aan- en uitkleden van uw prematuur geboren baby.

De salopettes en boxpakjes worden gemaakt van heerlijke comfortabel katoen tricot wat het bewegen van uw baby niet in de weg zit. Bovendien hebben de pakjes geen vaste voetjes omdat dit niet prettig is voor baby’s met saturatiebandjes om. Bovendien is het belangrijk als je kijkt naar '' ontwikkelingsgerichte zorg'' dat de baby de voetjes vrij heeft.

 

Naast de prematuur boxpakjes en salopettes vindt u bij mij ook andere prematuur kleding die speciaal zijn voor te vroeggeboren kindjes.

U vind hier onder andere mutsjes voor tijdens monitoring, prematuur kleding setjes  en mutsjes maar ook, overslag shirtjes,  couveuse dekentjes , prematuur geurdoekjes en andere prematuur kleding. Alles gemaakt vanuit het oogpunt comfort, warmte en bescherming.

 

Mocht u een boxpakje in een bepaalde maat of kleur wensen, dan kunt mij mail sturen en wordt het pakje voor u naar wens zo snel mogelijk gemaakt.

 

De juiste maat?

De salopettes zijn verkrijgbaar in maat 38, maat 44 en  maat 48.

De boxpakjes zijn verkrijgbaar in maat 44 , 46, 48

Weet u niet welke maat u nodig heeft? Neem dan even een kijkje in de handige maattabel voor uw prematuur of dysmatuur geboren kindje. U kunt dan eenvoudig zien welke maat het beste bij uw kindje past.