• Natuurlijke & biologische stoffen
  • Personaliseren
  • Binnen 24 - 48 uur verstuurd
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
  • Verzending naar ziekenhuis

Prematuur kleding setjesPrematuur kleding setjes

Bij HelloMi vind je een aantal unieke prematuur kleding setjes voor jongens en meisjes. Ieder kleding setje bestaat uit of een comfortabel prematuur overslag shirtjeprematuur broekje en een prematuur mutsje of een setje met comfortabel overslag truitje met bijpassend mutsje.

Zacht en comfortabel prematuur kleding

Alle prematuur kleding van HelloMi word gemaakt van rekbare zachte katoen tricot stoffen. De sluitingen van de kleding zijn voorzien van klittenband, koord of kleine druk knoopjes. Dit om de kleding zo comfortabel mogelijk te laten zijn. Tevens hebben de broekjes geen vaste voetjes omdat dit niet prettig is voor baby’s met saturatiebandjes om. Bovendien is het belangrijk als je kijkt naar '' ontwikkelingsgerichte zorg'' dat de baby de voetjes vrij heeft.
De prematuur overslag shirtjes zijn voorzien van een overslagsluiting, wat het aantrekken een stuk eenvoudiger maakt en minder belastend is voor de baby.

De prematuur kledingsetjes zijn zo gemaakt dat uw baby er zich vrij en comfortabel in kan bewegen!

Naast de prematuur kleding setjes vindt u bij HelloMi ook, prematuur mutsjes,  prematuur boxpakjes, overslag shirtjes en andere prematuur kleding voor uw prematuur/dysmatuur baby.

De juiste maat voor uw prematuur?

De prematuur kleding setjes zijn verkrijgbaar in maat 38, maat 42, maat 44, maat 46 en maat 48.

Weet u niet welke maat u nodig heeft? Neem dan even een kijkje in de handige maattabel voor uw prematuur of dysmatuur geboren kindje. U kunt dan eenvoudig zien welke maat het beste bij uw kindje past.

 

Specifieke wensen?

Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar u wensen en de mogelijkheden.