• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » prematuur » Prematuur kleding » broekjes

Prematuur broekjesPrematuur broekjes

Alle prematuur broekjes van Made by HelloMi worden gemaakt van comfortabel en zachte katoen tricot een stof die heerlijk meerekt. De broekjes zijn makkelijk aam te trekken hebben zachte boordjes bij de beentjes en in de taille.

De juiste maat?

Alle prematuur kleding isis  gemaakt van rekbaar, tricot katoen zonder dikke naden. De prematuur broekjes  zijn verkrijgbaar in maat 38, maat 44 en  maat 50..

Weet u niet welke maat u nodig heeft? Neem dan even een kijkje in de handige maattabel voor uw prematuur of dysmatuur geboren kindje. U kunt dan eenvoudig zien welke maat het beste bij uw kindje past.

 
Naast de broekjes  vindt u bij Made by HelloMi ook prematuur kleding setjes, mutsjes, mutsjes voor tijdens monitoring, prematuur boxpakjes , couveuse geurdoekjes , overslag shirtjes en andere prematuur kleding voor uw prematuur/dysmatuur baby. Tevens vind u in de shop het geweldige invulboek Het grote kleine baby boek, een boek speciaal voor de prematuur en dysmatuur baby's.

Ook wanneer uw prematuur lekker gegroeid is en maatje 50 heeft bereikt dan kunt u nog steeds hier in de shop terecht en vind u leuke items bij de newborn kleding.