• Natuurlijke materialen
  • Handgemaakt
  • Cadeautje gratis ingepakt
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
Home » prematuur » Prematuur kleding

Prematuur kleding


Mutsjes voor tijdens monitoring

Boxpakjes & Salopettes


Overslag shirtjes

Kleding setjes

Couveuse geurdoekjes


Unieke collectie prematuur kleding


Alle prematuur kleding en couveuse kleding van made by HelloMi zijn met veel liefde en aandacht gemaakt met tips van ervaringsdeskundigen. Naast de prematuur kleding vindt u in mijn webshop ook couveuse dekentjes, couveuse geurdoekjes, prematuur kleding setjes, overslagtruitjes, mutsjes, mutsjes voor tijdens monitoring, prematuur boxpakjes en prematuur broekjes, maar ook wanneer uw baby groter is vind u hier in de webshop NewBorn kledingAlle kleding is handgemaakt, van zachte verantwoorde rekbare stoffen.

De prematuur babykleding bij Made by HelloMi word zo gemaakt dat uw baby zich goed kan bewegen en dat de belasting van het aantrekken van de kleding minimaal is doordat de kleding niet over het hoofd aan hoeft. Ik maak gebruik van druk sluiting, zacht klittenband en touwtjes.

Elk kleding stuk is uniek, want ik maak van elk model en/of kleur maar een beperkt aantal stuks.

De pasvorm van de kleding is afgestemd op het premature lichaamsgewicht en de kwetsbare huid van het kind. Ook wanneer je prematuur nog  in de couveuse verblijft vind je hier unieke kleding. De maattabel van Made by HelloMi komt goed overeen met het lichaamsgewicht van de baby. 

De prematuur kleding is betaalbaar!

Ik gebruik diverse kleuren en prints voor de kleding, maar iets naar uw wens maken kan uiteraard ook.

 

Prematuur kleding maattabel

Wilt u graag weten welke kledingmaat geschikt is voor uw baby? kijkt u dan gerust even in de prematuur maattabel. Hier kunt u kledingmaat en hoofdomvang vinden passend voor uw prematuurtje.